U bent hier

Your'in Spartarun for Kids

Avontuurlijke loop voor het hele gezin! Op zaterdag 15 april zal het strand van Koksijde voor de tweede keer het decor zijn van de Junior Spartarun. Jongeren event organisator You'rin vertaalt zo de running hype naar jongeren en gezinnen. Sinds de eerste editie in 2016 staan jongeren niet meer in de kou bij avontuurlijke loopevenementen. Aan de eerste editie van de Junior Spartarun namen 500 ...

Avontuurlijke loop voor het hele gezin!

Op zaterdag 15 april zal het strand van Koksijde voor de tweede keer het decor zijn van de Junior Spartarun. Jongeren event organisator You'rin vertaalt zo de running hype naar jongeren en gezinnen.

Sinds de eerste editie in 2016 staan jongeren niet meer in de kou bij avontuurlijke loopevenementen. Aan de eerste editie van de Junior Spartarun namen 500 avontuurlijke kinderen vanaf 7 jaar deel.
Ook dit jaar zal er een uitdagend en avontuurlijk parcours worden uitgestippeld met maar liefst 15 hindernissen op het strand. Deelnemers zijn vrij om om-ter-snelst, om-ter-mooist of om-ter-hulpvaardigst het parcours af te leggen.

Er zijn drie leeftijdsgroepen met aparte vertrektijden: 7-10j, 11-12j, 13-15j.

Voorbereiding is eigenlijk niet nodig, wie de Facebookpagina van Your'in volgt, krijgt heel wat tips mee. Om organisatorische redenen zijn de plaatsen wel beperkt. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar vanaf half februari op de website van Your'in.
Waar:
strand
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Wanneer:
zaterdag 15 april 2017 van 14:00 tot 16:00
Prijs: 
€ 10.0
Basistarief: 10,00 €

Vertel het verder

op Facebook